Bereken je CO2

Voor bedrijven, overheden en organisaties

Met de CO2 calculator kunt op eenvoudige wijze een goede inschatting maken van de totale CO2 jaarlijkse uitstoot van een bedrijf, organisatie of (overheids) instelling. Om de CO2 calculator in te kunnen vullen, moet u eerst informatie verzamelen over het elektriciteit- en gasgebruik en de vervoersbewegingen van medewerkers en goederen.

Het verbruik aan stroom en gas staat op uw jaarafrekening van uw energiebedrijf. Voor de bepaling van de CO2 uitstoot van het vervoer van medewerkers (woon-werkverkeer en zakelijke reizen) maakt u een zo nauwkeurig mogelijke schatting. Dat geldt ook voor het vervoer van goederen. Hoe beter de inschatting, hoe beter de uitkomst van de calculator.
Deze calculator kan het best gebruikt worden als een snelle scan om een beeld te krijgen van de jaarlijkse CO2 uitstoot van een bedrijf of andere organisatie en de mogelijkheden om deze te compenseren via het Zeeuws Klimaatfonds. Voor een meer precieze berekening kunt u contact opnemen met fonds. Dat geldt ook voor meer complexe bedrijfssituaties.

Voor meer informatie: info@zeeuwsklimaatfonds.nl

Bereken je CO2 doe de test